Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

2. ...«Ο ΕΥΝΟΥΧΟΣ»

Μου αρέσει να μεθάω αλλά συνήθως δεν τριγυρίζω στα κέντρα διασκεδάσεως, εκεί που πηγαίνει ο κοσμάκης για να ξεθυμάνει, με σκοπό να φλερτάρω. Εγώ είμαι γυναίκα λαϊκιά, μου αρέσουν τα κοινά, να γίνομαι «ένα» με το «κάθε μέρα». Ακόμη και η μυρωδιά των ούρων από τα κοινόχρηστα αποχωρητήρια αποπνέει κάτι ρομαντικό, κάτι από τα παλιά, μια ζωώδη ορμή, θάλασσα και ουρανό.
Αγαπώ την ρουτίνα μου και με αγαπάει και αυτή. Εμένα έτσι μου περνάει ο πονοκέφαλος, με απλά πράγματα, όπως το σεξ πριν το φλερτ και το φλερτ πριν το σεξ. Το σεξ με ξεκουράζει, με χαλαρώνει, ακόμη και όταν είναι έντονο.
Δεν ξέρω γιατί κάποιες γυναίκες επιφορτίζουν τους άνδρες τους, με το να διαμαρτύρονται ότι έχουν πονοκεφάλους. Ίσως γιατί οι άνδρες τους, δεν δίνουν στις γυναίκες τους, αυτό που θέλουν. Πολλοί άνδρες νοιάζονται (μόνο) για το πως θα ικανοποιηθούν οι ίδιοι, για το πως να μετατρέψουν τις γυναίκες τους, εξ' ολοκλήρου, σε ένα φετιχιστικό αντικείμενο και δεν νοιάζονται για το πως θα ικανοποιήσουν τις γυναίκες τους.
Ξεχνιέμαι και ξεφεύγω από το θέμα, να με πιάνεται σφιχτά για να μην το κάνω. Ξέρω, ότι πολλοί άνδρες με φαντάζονται δεμένη και φιμωμένη, γυμνή σε μία καρέκλα, ρίχνοντάς μου απανωτά χαστούκια μέχρι να δακρύσω. Έπειτα να μου μαγειρεύουν κυρίως πιάτο και επιδόρπιο, να ξοδεύονται υλικά και συναισθηματικά, μόνο και μόνο από ενοχές, για να ικανοποιήσουν το «εγώ» τους.
Είχε έρθει η σειρά μου για το ταμείο, σε μία γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ. Αυτός, ήταν ακριβώς από πίσω μου. Κοιτούσε μία κοπέλα δύο θέσεις παραπίσω, ενώ αυτή αδιαφορούσε ή ντρεπόταν να κοιτάξει. Ένιωθα την απογοήτευσή του, την απογοήτευση τόσων ανδρών. Ένιωθα το πέος του να συρρικνώνεται. Η μοίρα των ανδρών είναι να ευνουχίζονται κάθε μέρα και από λίγο.
Πείτε με πουτάνα δεν με ενδιαφέρει. Έβγαλα το πορτοφόλι μου, από την τσάντα και έριξα επίτηδες ένα κέρμα δίπλα στα πόδια μου. Έκανα μερικά μικρά βηματάκια πίσω, για να έρθω σε απόσταση αναπνοής, με αυτόν. Καθώς ανεβοκατέβηκα για να πιάσω το κέρμα, έπεσα με τα οπίσθιά μου, πάνω στον μηρό του. Τόσο πολύ, που σχεδόν διατηρούσα την ισορροπία μου, εξαιτίας του. Ένιωσα το πόδι του ανάμεσα στα οπίσθιά μου και ένα ηλεκτροφόρο ρεύμα διαπέρασε το κορμί μου.
Καθώς σηκωνόμουν, το βλέμμα του που ήταν όλο έκπληξη, καρφώθηκε μέσα μου και του χαμογέλασα. Έφτασα σχεδόν σε δύο οργασμούς.
Τώρα ήμουν δικιά του. Δεν γνώριζα το μέγεθος του πέους του, αλλά για κάποιον παράξενο λόγο ήταν μέσα μου και έφτανε μέχρι το στομάχι μου. Πήρα σοβαρό ύφος και δεν τον ξανακοίταξα και ούτε ήθελα.
Αφού έφυγα με σταμάτησε ένα χέρι, στα 100 μέτρα. Ήταν αυτός.
- Είσαι από τις ομορφότερες γυναίκες που έχω συναντήσει.
Κατάφερα να ανακτήσω τον χαμένο του ανδρισμό, να του δώσω ξανά το πέος που του ανήκε. Εκείνο το βράδυ τον άφησα να με κάνει ότι ήθελε, γιατί αυτό ήθελα εγώ. 

1 σχόλιο:

  1. Κι όλα αυτά με έναν άνδρα που δεν έσκυψε να σου μαζέψει τα κέρματα που σου έπεσαν και που κοιτούσε άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή