Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

1. ΕΙΧΕ ΜΙΚΡΟ ΠΕΟΣ, ΌΜΩΣ...

Έτρωγα! Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί μια γυναίκα να εκφράσει με λέξεις, την προσπάθειά της να ικανοποιήσει το αίσθημα της πείνας της. Ομολογώ πως 2 πράγματα με κάνουν να θέλω κι άλλο...: το καλό φαγητό και το καλό σεξ. Αυτήν την φορά όμως έτρωγα «βρόμικα», ίσως υπερβολικά «βρόμικα». Καθόμουν, καλύτερα να πω ή γευμάτιζα τέλος πάντων, μάλλον σε ένα μεγάλο σουβλατζίδικο, αν θυμάμαι καλά. Ίσως να ήταν και κάποιο εστιατόριο, τώρα που το φέρνω καλύτερα στην μνήμη μου. Τα τελευταία χρόνια βλέπω όλο και περισσότερες γυναίκες να τρώνε έξω, μόνες τους. Ίσως γιατί και εγώ η ίδια είχα αρχίσει να το κάνω, εδώ και πολύ καιρό. Θα μου πείτε, αυτό τι σημαίνει; «Σημαίνει ότι η γυναίκα γίνεται περισσότερο άνθρωπος, χαλιέται, βγαίνει προς τα έξω, δεν κρύβεται»
Ακόμη και οι πιο παρατηρητικοί άνδρες, δύσκολα μπορούν να ξεπεράσουν την παρατηρητικότητα μιας γυναίκας. Αυτός βρισκόταν απέναντι από τον διάδρομο που οδηγούσε στο «βγες» και εκείνη την στιγμή ήταν «μέσα» μου. Άλλωστε το σεξ για μένα ξεκινά πριν το σεξ. Του έριξα τρεις γρήγορες ματιές, ενώ έπινα μια γουλιά από το κρασί μου. Μου φάνηκε ενδιαφέρων τύπος αλλά κάπως αδιάφορος, σαν να τον απασχολούσε κάτι. Ίσως αυτό να έκανε την όλη κατάσταση ενδιαφέρουσα στα δικά μου μάτια. Είχα τελειώσει το φαγητό μου, αλλά αυτός μόλις είχε ξεκινήσει να τρώει και με «έτρωγε» χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Ήθελα να του δώσω τον σεβασμό που του άξιζε. Σηκώθηκα και προχώρησα προς το μέρος του. Με πρόσεξε λίγο πριν καθίσω δίπλα του.
- Καλησπέρα, σε πειράζει να σου κάνω παρέα;
- Καλησπέρα. Όχι, αν δεν σε πειράζω που τρώω.
- Γι' αυτό ήρθα. Αυτή η απάντηση τον παραξένεψε λίγο και μίκρυνε τα μάτια του.
- Λοιπόν;
Του δίνω το όνομά μου και τείνω το χέρι μου για χειραψία. Μου δίνει και αυτός το όνομά του, αλλά μου λέει ότι αν μου δώσει το χέρι του, θα με γεμίσει με λάδια. Παρ' όλ' αυτά του πιάνω το εξωτερικό μέρος της σκληρής του παλάμης και την σφίγγω φιλικά. Σίγουρα ασχολείται με κάποια χειρωνακτική εργασία σκέφτηκα. Αυτή η κίνηση τον έκανε να χαλαρώσει.
Είχε μικρό πέος...αλλά ήξερε να το χειρίζεται επιδέξια. Κορύφωσα τέσσερις φορές. Στον τελευταίο οργασμό τελειώσαμε μαζί. Νομίζω, πως είπα περισσότερα από όσα έπρεπε.   

2 σχόλια:

 1. Κατ' αρχην εισαι εσυ η ιδια αποκυημα φανταστικης λογοτεχνιας.
  Δεν υπαρχει καν τετοια πραγματικη ιστορια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λατρεύω τους άνδρες με hangover.

   «Μην απορείς...γυναίκες υπάρχουν».

   Διαγραφή